Egne udgivelser

Helle Hansen’s Jazzy Present
“Giving It Away” (1995)


“Der både synges og spilles flot på pladen….., men det mest spændende er næsten Helle Hansens umiskendelige talent som sangskriver.” Gaffa

 

Helle Hansen/Heine Hansen Duo
“Still Waters…” (1999)


“Det er en meget personlig og vellykket duoplade, der til fulde udfylder sine simpelt definerede rammer. Musikken tager bagvejen  direkte til hjertets resonansrum, udenom alle eventuelle forbehold. Tillykke og tak for denne tidløse og hjertenære musik, den holder vand!” Jazz Special

Helle Hansen Group
“Careful My Heart” (1999)


“Det sker sjældent, at man får en CD, der viser et så overbevisende sangskrivertalent som i jazzsangerinden Helle Hansens tilfælde. Aldrig tabes en melodi, aldrig får et tema lov til at vokse sig vildt og selvtilstrækkeligt. Alting holdes i stramme melodiøse tøjler af Helle Hansen, der også er en blændende tekstforfatter. CDen er fyldt med kommende evergreens.” BT

 


Helle Hansen & Tiptoe Bigband
“Big Smile”(2001)


”En meget fin plade, som både orkesteret, dirigenten Jesper Riis og solisten Helle Hansen kan være yderst tilfredse med.” Fyns Stiftstidende

 

Helle Hansen Group
“You Can’t Save This In The Mix” (2002)


“Der var nok ikke noget, der skulle reddes, da HHs nye indspilning blev mixet. Det hele er, som det skal være. Og det lyder rigtig dejligt.” Jazz Special

 


Helle Hansen
“Heart Core” (2003)


”Heart Core” har vendt op og ned på et par fordomme. Pop er det ikke – om end det er meget melodisk og meget iørefaldende. Men altså ikke pop i gængs forstand og meget bedre end det pop, som man normalt hører. En smuk helhed som kan anbefales til alle, der tør prøve noget nyt – og meget spændende.”
Midtjyllands Avis

 

Helle Hansen & Tiptoe Bigband

“Here There Be Monsters” (2006)


”Kombinationen af fremragende sange og det særdeles velspillende band er, ja, monstergod.”  Geek Culture

Helle Hansen og Tiptoe er en effektiv kombination. De klæder hinanden godt, og især imponerer de passager hvor Helle Hansens stemme bærer igennem som en klassisk bigband-diva á la Dee Dee Bridgewater, og det er orkestret der skal stramme sig op for at følge med hende. Det er faktisk meget livsbekræftende. Jazz Special

 

Helle Hansen
“On The Verge Of Falling” (2007)


Et mesterværk”.
Berlingske Tidende

“Det lykkes den uimponerede sangerinde og komponist at holde fokus, retning, højde”.
Gaffa

 

Helle Hansen
“Uncommon Ground” (2010)


“En af Danmarks helt store singer/songwriters”.
Geek Culture

“Et fremragende album. En rigt varieret ekskursion i et helt personligt musikalsk univers.”
Berlingske Tidende

“Sådan en plade, man ville redde hvis huset brændte”.
Radio Ådalen

 

Desuden:

Theater für Niedersachsen

Helle Hansen’s original music for “Shoes With Wings” (2008)

 

 

Samlet diskografi

  1. Made In Japan
  2. 1993 – Gi’ Dig Lov Til Orlov
  3. 1994 – Hit The Pet
  4. 1995 – Helle Hansen’s Jazzy Present “Givin It Away”
  5. 1996 – TNC “The Network Concept”
  6. 1996 – Kåre Gade “First Flight”
  7. 1996 – LEGO-video
  8. 1997 – Resurrection/K.O.P.P.
  9. 1997 – ROSA SECD 10
  10. 1998 – Riverboat Jazzfestival ’98
  11. 1998 – Danish Jazz from Intermusic: Compilation CD
  12. 1998 – Jette Torp/Jan Glæsel featuring Andrew Strong “Here I Am”
  13. 1999 – Helle Hansen/Heine Hansen Duo “Still Waters…”
  14. 1999 – Katrine Madsen “You Are So Beautiful”
  15. 1999  – Jette Torp/Jan Glæsel “What If I Do?”
  16. 1999 – Helle Hansen Group “Careful My Heart”
  17. 2000 – High Fidelity Reference CD No. 49
  18. 2000 – Compilation CD: Danish Jazz Vol. 4
  19. 2000 – Compilation CD: All That Jazz: Music From Denmark 2000
  20. 2000 – Katrine Madsen “My Secret”
  21. 2000 – Sascha Dupont “Sascha Dupont”
  22. 2001 – Compilation CD: 32 Danske Rock Klassikere
  23. 2001 – Helle Hansen & Tip Toe Big Band “Big Smile”
  24. 2002 – Helle Hansen Group “You Can’t Save This In The Mix”
  25. 2002 – Lars Bo Enselmann & Christian Sievert “Cigars & Guitars”
  26. 2002 – Katrine Madsen & Bohuslän Big Band “Magic Night”
  27. 2003 – Thulla, Poul Dissing a.o.: “Make Music Not War”
  28. 2003 – Annette Bjergfeldt ”Songs For Modern Mammals”
  29. 2003 – Brett Perkins “Danish Weather”
  30. 2003 – Jette Torp “Past The Point Of Rescue”
  31. 2003 – Thulla “Evergreen Machine”
  32. 2003 – Helle Hansen “Heart Core”
  33. 2004 – Pop Bag Baren: Alberte, Kaya Brüel, Maria Montell, Niels HP m.fl.
  34.  2004 – Ole Kibsgaard: “I’ll Be Around”
  35. 2004 – Katrine Madsen: “Close To You”
  36. 2005 – Povo “We Are Povo” feat. Katrine Madsen, Mark Linn, Trine-Lise Væring m.fl.
  37. 2005 – Klaus Lynggaard “På Herrens Mark”
  38. 2006 – Katrine Madsen “Supernatural Love”
  39. 2006 – Helle Hansen & Tip Toe Big Band“Here There Be Monsters”
  40. 2006 – Kirstine Birk “On A Day Like This”
  41. 2006 – Gospelsingers “Live”
  42. 2006 – Riverboat Jazzfestival 2006, CGD-gaf
  43. 2007 – Veronica Mortensen “Happiness…Is Not Included”
  44. 2007 – Jean Zederkopff “Our Dreams”
  45. 2007 – Helle Hansen “On The Verge Of Falling”
  46. 2007 – Katrine Madsen ”Live” (DVD)
  47. 2007 – Michael Boesen “In The Absence Of Good Love”
  48. 2007 – Ole Jørgensen “A Little More Love”
  49. 2007 – Retro Sisters & Schwanzensängerknaben
  50. 2008 – Amalie Riis “Safe And Sound”
  51. 2008 – Theater für Niedersachsen “Shoes With Wings”
  52. 2008 – Gateway Music Presents Danish Jazz
  53. 2008 – Vamdrup Gospelkor
  54. 2009 – Brett Perkins “Red Light, Green Light, Go”
  55. 2009 – Rasmus Broe “Ildsjæl”
  56. 2009 – Fyns Rytmiske Talentskole “Fyns Rytmiske Talentskole 2008”
  57. 2009 – Katrine Madsen “Simple Life”
  58. 2010 – Fyns Rytmiske Talentskole “Fyns Rytmiske Talentskole 2009”
  59. 2010 – Stunt Records Compilation Vol. 18
  60. 2010 – Spil Dansk – Årets Danske Børnesange 2009
  61. 2010 – Ishøj, Frb. og Kbh. MGK-kurser “Live at Copenhagen Jazzhouse”
  62. 2010 – Helle Hansen “Uncommon Ground”
  63. 2011 – Fyns Rytmiske Talentskole “Fyns Rytmiske Talentskole 2010”
  64. 2011 – Fyns 11. Musikskole (FAUST, FAUB, Mix2Talenter 2010, Mix2Talenter 2011 (DVD)
  65. 2011 – Martin  Høybye “Night Like This”
  66. 2011 – Shades Of Blue “Do Right By Me”
  67. 2012 – Lone Boyd “All My Tomorrows”
  68. 2012 – Fyns Rytmiske Talentskole “Fyns Rytmiske Talentskole 2011”
  69. 2012 – Michael Boesen “Song Train”
  70. 2013 – Kirstine Birk “Patience”
  71. 2013 – Luai “Boulder Thicket”

 

 


Comments

Discs — No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *